Alla inlägg den 17 september 2012

Av Nike Jonsson - 17 september 2012 19:16


Vaknade i soffan idag igen, kollade ut och det såg riktigt kallt ut! Började tänka på hur det var i vintras, då kan klädde på sig lager på lager innan det var dags att gå iväg till skolan. Hur mycket man än tog på sig frös ändå, och såg ut som en snögubbe när man kom fram. Usch, kände inte alls för att gå runt och frysa idag, då blir man bara på dåligt humör!

Så, jag gick genast till garderoben för att leta fram något varmt och mysigt som kunde passa, och längst in bakom alla sommarkläder hittade jag en mysig tjocktröja som jag helt glömt av! Hittade även ett bar gamla Gul&Blå jeans som jag knappt använt. Provade dom, å dom satt perfekt!


Nu efter förstår jag precis varför jag aldrig använt dessa jeast särskilt mycket, de var riktigt låga. FÖR låga. Fick gå och dra upp dem hela dagen.. Nä, dom får nog hamna längst in i garderoben ett tag till, tills jag nästa gång glömt varför jag aldrig har dom ;)


I skolan hade vi bara teori hela dagen. Gick igenom en hel del läkemedel osv. Intressant men väldigt jobbigt att fånga upp allt å lägga det på minnet.. Tänkte läsa igenom allt ikväll och se om jag minns nått. Hoppas på det iaf :)


När jag kom hem frös jag fortfarande lika mycket, så både jag och Disa kröp ner i soffan under en filt! :) Där vi tyvärr har fortsatt spendera denna dag. Vart helt slut efter så mycket teori, så har inte orkat med så mycket idag. Snart ska vi i alla fall ut på en långpromenad, innan vi kryper ner i soffan igen för lite plugg innan tv-tittandet! 


<3

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards